De 4 Beste Online Yogalessen | Begin Online Yoga Hier

Gecategoriseerd als Online yoga Getagged

Wil je yoga leren, maar hebt geen tijd of zin om naar een yogaschool te gaan? Dan zijn online yogalessen de oplossing voor je! Er zijn tegenwoordig veel verschillende online yogalessen te vinden, van hatha yoga tot ashtanga yoga. Wat zijn nou echt de beste online yogalessen?

beste online yogalessen

Wat zijn de beste online yogalessen?

Het is lastig om een keuze te maken uit alle online yogalessen die er te vinden zijn. Gelukkig zijn er een aantal websites die online yogalessen vergelijken, zodat je een goed overzicht hebt van alle mogelijkheden. Op deze websites kun je ook beoordelingen van andere yoga liefhebbers lezen, zodat je een beter idee krijgt van wat de lessen precies inhouden. Hieronder noem ik de plekken waar je wat mij betreft de beste online yogalessen vindt.

Happy With Yoga

Happy With Yoga biedt de beste online yogalessen aan. Hier kun je onder andere hatha yoga, bikram yoga, ashtanga yoga en power yoga vinden. De lessen worden verzorgd door verschillende yoga leraren, zodat je altijd een les vindt die bij je past.

Welke yoga past bij jou? Doe de test!


De Beste Online Yogalessen van de Yoga Leraren van Happy With Yoga

De Beste Online Yoga

Kundalini Yoga Club

Een andere website waar je online yogalessen kunt vinden, is de Kundalini Yoga Club. Hier vind je onder andere lessen in mindfulness, yin yoga en kundalini yoga. De lessen worden allemaal gegeven door ervaren yogaleraren, die je graag helpen om je yoga practice naar een hoger niveau te tillen.

Oefen Altijd Veilig Met De Yoga Leraren Van Het Gian Instituut

Kundalini Yoga Club

Gratis online yoga: Yoga With Adriene

Als je zoekt naar online yogalessen, dan zul je vast ook terechtkomen op Yoga With Adriene. Dit Youtube kanaal biedt gratis yogalessen aan, waaronder hatha yoga, yin yoga en vinyasa yoga. De lessen worden gegeven door de Amerikaanse yogadocent Adriene Hill, die je altijd een lach op je gezicht tovert.

Gratis online yoga Nederlands: Yoga met Milou

Als je zoekt naar Nederlandse online yogalessen dan is Yoga met Milou een goede optie. Dit Youtube kanaal is een beetje de Nederlandse Yoga With Adriene. Hier vind je lessen in hatha yoga, yin yoga en vinyasa yoga. De lessen worden gegeven door yogadocent Milou van den Berg, die je graag helpt om meer rust en balans in je leven te vinden.

Wat is het beste online yoga abonnement?

Het beste online yoga abonnement is die van Happy With Yoga. Die is beter dan die van Yoga TV omdat er een veel groter aanbod is qua cursussen voor een prijs die maar een heel klein beetje hoger is. Voor 10 euro per maand kun je onbeperkt cursussen en losse yogalessen volgen.

Volg online yoga cursussen over ontspanning, rugpijn, yin, en meer bij Happy with Yoga.

Haal meer uit yoga

Wat is de beste online yoga cursus?

De beste online yoga cursus vind je bij Happy With Yoga. Happy With Yoga is namelijk het enige online yoga platform dat cursussen aanbiedt in plaats van alleen maar losse lessen. Ze bieden onder andere cursussen aan in Yoga Nidra, yoga voor de rug, Vinyasa yoga en nog veel meer.

Yoga Online Beginners

Mijn favoriete online yoga cursus voor beginners is de yoga voor beginners cursus van Happy With Yoga. Deze is inbegrepen in het reguliere abonnement van Happy With Yoga. Het geeft een goede introductie tot de verschillende yogastijlen, waaronder hatha yoga, yin yoga en yoga nidra.

Wat heb je nodig voor een online yoga les?

Voor een online yogales heb je een computer of laptop, een internetverbinding en een yogamat nodig. De meeste lessen worden gegeven in een videoformaat, dus je kunt gewoon vanuit je eigen huis aan de slag. Sommige lessen zijn ook beschikbaar als pdf-bestand, zodat je ze kunt printen en meenemen naar een yogastudio.

Wat is het voordeel van een online yoga les?

Het voordeel van online yogalessen is dat je ze altijd en overal kunt volgen. Je kunt ze zelfs bekijken op je mobiele telefoon of tablet. Zo kun je altijd en overal genieten van een uitgebreide yogales.

Wat kost een online yogales?

De kosten van een online yogales verschillen per platform. Op Youtube kun je gratis online yogalessen vinden, maar die zijn wisselend van kwaliteit. Online yoga abonnementen zijn meestal rond de 10 euro per maand.

Volg online yoga cursussen over ontspanning, rugpijn, yin, en meer bij Happy with Yoga.

Haal meer uit yoga

beginnen met yoga

Begin met deze yoga cursus

Echt iedereen kan dit

Begin ook met yoga - iedereen kan het!

moeder kind yoga

Persoonlijke test welke yoga past bij jou?

Wil je de yoga test nu doen?

17132
Zwangerschapsyoga bij Yogaschool Noord in Amsterdam
Is yoga goed of slecht?
Waarom is yoga slecht?