Ervaring Yoga TV | Is Yoga Tv 7,50 Per Maand Waard?

Iedereen die wel eens yoga heeft gedaan, zal beamen dat deze vorm van beweging en ontspanning enorm helend kan zijn. Niet voor niets is yoga één van de meest gevolgde bewegingsvormen ter wereld. Toch kan het voor sommigen lastig zijn om een geschikte yoga-les te vinden die aansluit bij hun wensen en mogelijkheden. Gelukkig is er nu yoga tv!

Ervaring Yoga TV In Het Kort

Mijn ervaring met Yoga TV is positief, maar niet mijn beste online yoga ervaring. Het aanbod van Yoga TV is groot en de prijs is laag. Maar, het grote nadeel is dat het allemaal losse yogalessen zijn. Ik volg zelf veel liever cursussen met meerdere yogalessen over hetzelfde thema. Ik vind daarom Happy With Yoga beter dan Yoga TV, want voor een heel klein beetje extra geld krijg je er heel veel cursussen bij.

Onbeperkt Yoga Lessen met de Yoga Leraren van Happy With Yoga

Onbeperkt Yoga

Wat is Yoga TV?

Yoga tv is een online yogalessen platform. Yoga TV biedt een ruime keuze aan yogalessen, variërend in niveau en duur. Zo is er voor iedereen wel een les te vinden die aansluit. De lessen worden gegeven door ervaren yogadocenten, die weten hoe ze de lessen aan moeten passen aan ieders capaciteiten.

Lees ook: Yoga Tarieven: Wat Kost Yoga In 2022?

Hoe werkt yoga TV?

Je kunt een abonnement nemen op yoga TV, of je kunt een proefles volgen. Hierna kun je kiezen uit de verschillende abonnementen. De lessen kun je direct online bekijken, of je kunt ze downloaden om later offline te bekijken in de Yoga TV app.

Wat kost Yoga TV?

Yoga TV kost 7,50 per maand of 60 euro per jaar. Dit maakt het een relatief goedkoop online yoga abonnement. Dit is bijvoorbeeld goedkoper dan Happy With Yoga, maar je krijgt hiervoor ook wel alleen losse lessen en geen coherente cursussen.

Happy With YogaYoga Tv
Kosten€12,50 / maand€7,50 / maand
Individuele lessenJaJa
BeginnerscursusJanee
Yoga Challengesjanee
Thema Cursussenjanee
Yoga Voor de Rugjanee

Onbeperkt Yoga Lessen met de Yoga Leraren van Happy With Yoga

Onbeperkt Yoga

Het Grote Voordeel Van Yoga TV

Het voordeel van yoga tv is dat je thuis kunt oefenen wanneer het jou uitkomt. Je hoeft niet meer naar de sportschool of yoga school, maar kunt gewoon vanuit je eigen woonkamer yoga doen. Bovendien is yoga tv voordelig, want een abonnement is veel goedkoper dan een regulier yoga abonnement.

Het Grote Nadeel Van Yoga TV

Het grote nadeel van yoga tv is dat je niet de persoonlijke begeleiding en feedback krijgt van een yoga docent. Je moet zelf je weg vinden in de oefeningen, wat soms lastig kan zijn. Ook is het niet mogelijk om live lessen te volgen.

Lees ook: Is Yoga Goed Of Slecht? 5 Voordelen & 3 Nadelen

Is Yoga TV Het Waard?

Yoga TV is zeker het waard om eens te proberen. Je kunt gratis zeven dagen lang alle lessen bekijken, dus je kunt eerst goed bekijken of het wat voor je is. Heb je na de gratis proefperiode besloten om lid te worden, dan krijg je een korting als je per jaar betaald.

Yoga TV Alternatieven

Als je geen abonnement wilt nemen op yoga tv, dan zijn er nog een aantal andere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld naar een yoga school gaan of een yogadocent thuis huren. Ook is het mogelijk om online yoga lessen te volgen bij een andere aanbieder zoals Happy With Yoga.

Onbeperkt Yoga Lessen met de Yoga Leraren van Happy With Yoga

Onbeperkt Yoga